Middagsservering i Sandehallen!

Postet av HK - 72 Sande den 14. Sep 2022

En oppstart på skinner!

Forrige uke startet HK-72 Sande opp med middagsservering i Sandehallen tirsdag og torsdag, og denne uka har vi hatt middagstilbud tirsdag, onsdag, torsdag og fredag! Middagen er gratis for alle barn og unge, og for spillerne i klubben. Voksne betaler så lite som 25kr per porsjon.

Det har vært viktig for klubben å få på plass denne ordningen igjen etter nedstengingen, og det allerede etter to uker så har det virkelig slått an! På onsdag denne uken gikk det unna omlag 50 fiskeburgere, og vi forventer at interessen bare øker etter hvert som flere får greie på denne fantastiske ordningen.


Gratistilbud for barn og unge

Klubben har fått til at tilbudet skal være gratis for barn, unge og spillere, og har på grunn av dette fått en tilskuddsordning fra kommunens krafttak for barn og unges trygghet og trivsel - KRUTT - frem til jul! Det er vi skikkelige takknemlige for!


Våre ildsjeler

Kathe Monica Bråthen er arrangementansvarlig i klubben. Hun organiserer, planlegger og sørger for at vi får til middagsserveringen. En annen som står bak middagstilbudet er økonomiansvarlig og ildsjel i klubben Line Teie. Hun sier at

- HK-72 Sande ønsker å være et samlingssted der barn, unge og voksne kan møtes - det skal være åpent for alle! Vi har i flere år jobbet aktivt med å være en åpen og inkluderende klubb.

Vi håper at dette tilbudet med gratis mat gjør at klubben og Sandehallen blir en møteplass som kan bygge broer mellom folk i bygda - uansett om du er håndballinteressert eller ikke.

For å kunne servere maten har vi engasjert lagene i klubben. Matlagingen går på rundgang, så det er ulike lag som lager maten i løpet av uka. Serveringen åpner klokka 15.00, så er det tilsynsvakta som holder serveringen i gang etter kl 17.00!


Ser vi deg i hallen?

Dette er et tiltak for alle: barnefamilier i en hektisk hverdag, for alle som ikke har rukket å planlegge dagens middag, for de som ikke har altfor mye til overs, så vel som de som ønsker å spise middag i et sosialt fellesskap i Sandehallen.

Tilbudet er rett og slett for alle, og vi ønsker hele bygda hjertelig velkommen til middagsservering i Sandehallen!