Feiring av klubben og tildeling av æresmedlempriser

Postet av HK - 72 Sande den 14. Jun 2022

284242382_733555551169187_804367834097430391_n.jpg

HK-72 Sande 50 år!

Lørdag 4.juni går ned i historien som en ærverdig feiring av klubbens 50 år. Mange taler og flotte ord ble sagt, både om klubben og dens medlemmer. I tillegg ble det delt ut æresmedlemspriser til to fantastiske ressurser i klubben!

Kvelden startet med velkomstdrink og småsnakk, før vi ble bedt om å gå til bords rundt kl 19.00. Vår dyktige arrangør Anita Mehren Søberg åpnet kvelden ved å ønske velkommen, oppfulgt av en introduksjon av kveldens toastmaster Mange Wang Fredriksen. Deretter fulgte forrett med taler fra klubbens leder Kenneth Kåsin, og idrettsillsjel og tidligere HK-spiller Tove Teien. Til middagen ble det holdt taler av tidligere mangeårig leder i HK-72 Sande og ildsjel Knut Anders Berg, ordfører Elin Gran Weggersrud, informasjonsansvarlig Lasse Midthus og leder i SSK Otto Galleberg. Etter desserten holdt Kjetil Børdalen Elstad takk for maten tale, som ble avsluttet med en vits i kjent stil. Etter servering og mat spilte lokalbandet "Norske Hits" kjente norske låter, som trakk de fleste opp på dansegulvet!

Æresmedlemmer

Det ble tildelt to æresmedlempriser denne kvelden. Til Anne Nyork og Kent-Harry Søberg.

Anne Nyork mottok æresmedlemprisen for sitt mangeårige engasjement i klubben.

Ved tildeling av prisen sa Anita Mehren Søberg følgende:

"Kjære Anne! Anne er blå i hjertet. HK-72 Sande har hele tiden vært din klubb nærmest. Anne er født i 1966, og vokste opp i Østbygda.

Begynte med håndball i 1976, spilte aktivt til 1993. Du var en meget god linjespiller som klarte seg godt på klubbens damelag.

Dere begynte med håndball på astfalltbanen ved Haga Skole, men jeg tenker det var stas å spille inne i egen hall når den åpnet i 1980!

Anne har hatt mange verv i klubben, og vært innom mange oppgaver:

- Sportslig leder i mange år
- Trener - stor innsats i mange år med minihåndball og også ungdomshåndball
- Dommerutvikler i klubben - og et viktig bindeledd inn til Region Sør
- Du er også nå ansatt som dommerobservatør i regionen.

Anne, du er snill, omsorgsfull, raus, tydelig, litt streng, og ikke minst rettferdig!

Med alle disse gode verdiene er du akkurat det fine menneske som du er. Det setter vi så stor pris på!

Jeg kunne helt sikkert sagt mye mye mer om deg, Anne - du er og blir HK-72 Sande sin juvel!

En ekte ildsjel for HK-72 Sande gjennom mange år, skulle veldig gjerne hatt deg her. Gratulerer som æresmedlem i klubben"Kent-Harry Søberg mottok æresmedlemprisen for sitt mangeårige engasjement som trener i klubben. Kent-Harry satt HK-72 Sande på kartet ved hjelp av en flott G1999 gjeng, som kronet verket med å rykke klubben opp til 2.divisjon.

Ved tildelingen av prisen sa leder Kenneth Kåsin følgende:

"Kjære Kent-Harry. Du begynte å spille håndball for HK-72 Sande som 12-åring. Som kantspiller var du aktiv frem til du var 27 år.

Du startet din trenerkarriere da du var 19år, dette var som trener for HK sitt damelag.

Du har også vært trener for andre klubber, som Mjøndalen og Glassverket, før du kom tilbake til HK, og begynte å trene G12 født 1999. Dette laget tok du til Bringserien, Lerøyserien og opp til herre håndball. Der tok du og gutta HK sitt herrelag fra 4. til 2.divisjon, der laget er i dag. Du har virkelig satt HK-72 Sande tilbake på kartet.

Du er i dag trener for G16 født 2006/07, som i år skal prøve å kvalifisere seg til Bringserien. 2006 guttene har du også vært trener for siden de var G12. Du er også assistenttrener for DHK.

Du har fullført trener utdanningen i Norges Håndballforbund med trener 4, som er det høyeste nivået.

Takk for din innsats for klubben. Gratulerer som klubbens æresmedlem."


Tusen takk for en fantastisk kveld, vi er heldige som får tilbringe så mye tid i en klubb med så mange flotte ressurser og ildsjeler.


Under følger noen bilder fra kvelden:

Bildetekst: To av klubbens ivrige: vår eminente toastmaster Magne Wang Fredriksen og vår råe arrangør Anita Mehren Søberg.