NY HOVEDTRENER FOR HK-72 SANDE

Postet av HK - 72 Sande den 20. Jun 2020

petter lahel.jpg

Petter Laheld tar over som hovedtrener for HK-72 Sande Herrer. De stiller lag i 2. Div, 3. Div, Lerøy og Juniorserien, som erstatter gamle G18 serien.

Petter startet selv å spille når han var 6 år gammel. Han har spilt i Reistad, DHK, Sylling og HK-72 Sande. Han begynte å bli interessert i trenerrollen allerede siste året sitt i DHK i 2010. Han har trent lag i Åssiden IF og Strøm IL, før han begynte som trener i HK-72 Sande i 2016.

–Nå ser jeg frem til å ta over 2. Div. Det er et sprekt og ungt lag som har opparbeidet seg en god rutine. Jeg håper vi kan ta ytterlige steg sammen!, sier Laheld.

Petter skal jobbe med å fortsette å utvikle den neste generasjonen i klubben. Slik at de hele tiden kan sikre seg at det kommer nye spillere ifra klubben som kan bidra på herrelaget.

«En oppgave jeg gleder meg å ta fatt i», forteller Petter smilene.

–Vi er en gjeng uredde gutter med høyt tempo. Samtidig er gutta ærlige, høflige og reale! Vi som alle andre må høre på retningslinjene som er blitt satt, men vi trener godt fysisk og får løpt og kastet ball. Men det er ingen tvil om at vi gleder oss til vi kan kjøre på igjen for fult!, forteller Laheld.

Han forteller videre at de har begynt å sette en målsetting, men at de hele tiden ønsker å utvikle og forbedre seg. De ønsker å kunne ligge der oppe det er jevnest, det har de både selvtillit og ferdigheter til.

–Den beste følelsen er når man klarer å snu et kampbilde med noen justeringer eller formaninger. Men alt i alt så er det det daglige som er mest gøy, treningene og samholdet man skaper felles, sier Petter.

«Gi og ta, by på seg selv og lære om seg selv og andre», Laheld.

–I år har jeg ny makker! Det er et samarbeid jeg gleder meg til å få fart på. Vi har allerede startet godt! Hk-72 har fått inn enda en god trener og en god person som kommer til å være med å løfte lagene og klubben videre dit man vil!, avslutter Petter.

Foto og tekst: Maja Kristiane Holmen Eberlein